XXII Fira Natura de Lleida – Ghee Caldes d’Estrac participara como expositor.

publicado en: Sin categoría | 0

Hi serem al stand A7 alimentació ecològica

Del 28 de febre al 1 de març serem a la XXII Fira Natura de Lleida stand A7 com a expositors amb el nostre Ghee Caldes d’Estrac, mantega clarificada aiurvèda, 100% artesanal, de proximitat amb certificació ecològica del CCPAE i l’UE; Un producte de l’Espai del Silenci de Caldes d’Estrac. Informes i vendes whatsapp 34+60948944 www.espaidelsilenci.com.

Una mica de historia de la Fira Natura de Lleida que en el 2020 arriba a la seva XXII edició

Els membres d’IPCENA, com a entitat ecologista que fou fundada l’any 1990, van considerar important la possibilitat d’organitzar una fira de medi ambient, com activitat de sensibilització i promoció d’hàbits més sensibles, respectuosos i saludables pel medi i les persones. Després d’un període d’estudi, reflexió i preparació, entre el 23 i el 25 d’abril de 1999, va néixer la primera edició de Fira Natura i de forma ininterrompuda l’hem anat organitzant cada any.

Gràcies a la seva llarga trajectòria, Fira Natura compta amb la col·laboració de gairebé mig centenar de voluntaris que col·laboren per fer més agradable la visita a tots els que vulguin gaudir de la fira i d’ajudar els expositors en cas de tenir algun inconvenient. D’aquesta manera, Fira Natura es converteix en l’única fira ambiental de Catalunya gestionada i coordinada per una entitat ambiental i amb tan llarg recorregut. Tota la informació de la XXII Fira Natura Aquí

Us hi esperem!